Jag hade fyra hemsidor som tillsammans utgjorde kärnan i min närvaro på internet. Två är på engelska, de andra två är på svenska. En i varje språk är för mitt företag, de två andra är mina personliga hemsidor. Det fanns en överlappning i ämnen mellan mina företagssidor och mina personliga sidor. Ibland hade jag (skapade jag) problem med var en viss post skulle hamna.

I oktober 2013 dök det upp ett nytt projekt. Det resulterade i nya hemsidan (ml länk). Förutom att projektet är spännande i sig själv så löser det mitt problem med överlappande ämnen. I fortsättningen hamnar förändring och relaterade ämnen på (ml länk). Jag kommer med tiden att flytta dit gamla poster inom relevanta ämnesområden.

Framöver har jag fem “kärnhemsidor”:
The Mental Leap (engelska) är om förändring och relaterade ämnen.

GRS Mentor (engelska) och GRS Mentor (svenska) är om mitt företag där jag arbetar med förändring i olika former.

Bengt’s Notes (engelska) och Bengt Wendel (svenska) är mina personliga hemsidor.

Utöver dessa hemsidor på mina egna domäner så finns jag även på en del sociala media. Läs mer på profiler och hemsidor.